Saturday, July 18, 2009

UMNO Bahagian Alor Setar bakal mempunyai lamam web sendiri


Ketua Penerangan Umno Bahagian Alor Setar, Nasir Murad berkata, majlis pelancaran laman web itu akan dilancarkan pada 26 Julai 2008 jam 8.00 malam di Pusat Khidmat Adun Bakar Bata.

Beliau berkata dengan adanya laman web itu nanti, setiap ahli boleh melayarinya untuk mendapatkan maklumat terkini mengenai aktiviti Bahagian dan cawangan Umno Alor Setar.

"Umno Alor Setar juga mempunyai laman blog sendiri iaitu www.onealorsetar.blogspot.com yang akan dijadikan lidah rasmi bagi menampilkan isu semasa dan aktiviti Bahagian Alor Setar.

"kita menjemput semua ahli Umno untuk melayari kedua-dua laman web itu memberi maklum balas dan cadangan dalam setiap isu yang ditampilkan," katanya ketika mengadakan pertemuan dengan barisan jawatankuasa Umno Bahagian, di sini.

7 comments:

aktivis said...

idea yang bagus kalau ada laman web sendiri..cumanyer kalau ketua penerang nasir nie rasenyer tak kemana laman web tu ke dalam poketnya sendiri..lagipun kalau ada laman web tapi ahli tak der pc pun tak guna dan kalau ada pc pun kalau tak der internet nak buat apa laman web tu...lagi satu ramai sangat yang tua tua dok dalam penerangan nak buat isu apa...la ni isu orang muda..cammana nak tackle depa nie..kalau k.penerangan nasir rasenyer orang muda akan lari pasai sombong..la ni orang tak heran kaya atau ada jawatan dalam umno , yang penting pandai ambil hati...saya rasa begitu heran orang macam nassir pun dato bashah boleh ambik jadi k.penerangan macam dalam umno a.setar dah tak dak oarang lain...

Anonymous said...

Saya rasa bersyukur kerana ada juga orang yang bertanggungjawap macam En Nasir nak buat laman web untuk Umno Bahagian Alor Setar. Cuma yang terkecil hati ialah... suara-suara kecil yang suka mengata dan memperkecilkan idea orang lain TU yang saya tak suka ...

APA-APA pun TAHNIAH atas UMNO BAHAGIAN ALOR SETAR kerana ada laman web. Mudah-mudahan ramai pengunjung ... SYABAS

putra dato said...

Tahniah.... Semoga En Nasir dapat merencanakan lagi ideal-ideal yang boleh kita berkongsi bersama...APA-APA pun TAHNIAH atas UMNO BAHAGIAN ALOR SETAR kerana ada laman web. Mudah-mudahan ramai pengunjung

Anonymous said...

EN NASIR DAH TAK SOMBONG LA... JGN LA TERLALU SANGKA BURUK KAT ORANG.. PELIK LA MANUSIA NI SUKA LA BERSANGKA BURUK... EN NASIR DAH MESRA ALAM... KALAU TAK DAH LAMA NAMA EN NASIR TERKUBUR DAH... PE LA!!!
INGAT ADA BLOG LEH BAGI INFO TAPI ADA BLOG DOK GOSSIP ORANG LAKKKK...

lidahbercabang said...

Hati tak bersih mcm tu le...

putradato said...

salam... kami Briged Putra Alor Setar, mendoakan agar En. Nasir cepat sembuh dan dapat merencanakan lagi apa-apa Program dalam Biro Penerangan... Semoga ALLAH Taala memakburkan Doa Geng2 Putra ini... Amin

Anonymous said...

UMNO.sapa?...
Semoga En Nasir cepat semboh.rehat kena cukop.Buat keja UMNO pun kena jaga kesihatan.SAPI yang dapat nama....
Nak puji ka nak komen ka kena ikhlas.Dok bodek saja pun tak guna jugak.teguran harus membina.Nak kutok ni memang tak abis.nak puji pun masa ada jawatan saja.lepaih tu jadi kupang tembaga.yang dok jadi pun banyak dah.Masa syok semua elok. masa tak syok habis semua depa bwk keluar.Yang dok bodek pun depa bukan pandang sangat.Tahniah kpd En.Nasir.bukan senang nak buat susunan dalam blog ni.Cuma ingatan kepada UMNO Bahagian.Kerja kena ikhlas.nak ambik nama ka nak pahala?. orang boleh nampak.Kumpulan yang Dato Paduka bina ni elok sangat dah dengan kerja sama semua sayap yang dok ada.Jangan pilih bulu.Jangan pandang orang yang ada ada saja.kena tengok yang banyak sumbang tenaga 7 dok buat keja.Peranan jawatan juga penting.Dok jaga boss pun jangan sampai jadi orang meluat kat boss kita.dok kepong lama dah.bagi ada perubahan.Orang tu jugak yang dok ator program. Yang lama sangat dah pun ada.macamana nak ada perubahan.kita bukan di Zon selesa.Alhamdulillah Dato' tak cepat melatah.Kematangan Dato' memimpin tak da sapa yg boleh pertikai.tapi pegawai pelapor Dato kena pikir cara baru. Politik era baru.kena pandai tengok arus. kesian kat kapten nak kemudi.Kapai pun dok kena tebuk sebab leftenan tu juga yang dok mengator.AWASI dari awal. Selamat berpuasa